Platforme til alle kunder

Vi er specialister i software og webløsninger og har gennem årene løst mange spændende opgaver for virksomheder i alle størrelser. Nedenfor ses et udvalg af vores cases - klik ind og læs mere om de enkelte opgaver eller vælg, hvilken kategori, du vil se vores løsninger indenfor.

FysioDanmark

Vi har udviklet en unik platform, der gør FysioDanmarks klinikker i stand til at dele brugerdata.

FysioDanmark har mere end 70 klinikker og er Danmarks største kvalitetssikrede kæde af fysioterapeuter og sundhedsfagligt personale. Itpilot har leveret en softwareløsning, der har muliggjort et forbedret serviceniveau hos FysioDanmark. Data fra de mange klinikker gennemgår løbende en ensartet digital transformation. Hermed skabes en sammenhængende digitalisering, hvilket danner grundlag for bedre datadeling.

De enkelte klinikker kan nu tilgå og tilføje journaler, og dermed sikre et bedre genoptræningsforløb, hvor de implementerede parter har alle fornødne oplysninger.

 

Business Intelligence

Som en del af softwareløsningen har FysioDanmark fået samlet deres data i et Data Warehouse hos itpilot. Det giver mulighed for, at de kan anvende Business Intelligence. Klinikkerne kan trække visuelt overskuelige statistikker ud for f.eks: omsætning, tid/belægning, patientjournaler/forløb. På grundlag af disse data kan kæden danne overblik over, hvordan det går hos den enkelte klinik, eller hele gruppen af klinikker samlet.

 

Databehandlingen, grupperingen og sammenfletningen er værdifuld for FysioDanmark, der også kan bruge statistikkerne til at give 3. parter indblik i behandlingsgangen.

Branche:
Autobranchen

Område:
Softwareløsning, digitalisering