Platforme til alle kunder

Vi er specialister i software og webløsninger og har gennem årene løst mange spændende opgaver for virksomheder i alle størrelser. Nedenfor ses et udvalg af vores cases - klik ind og læs mere om de enkelte opgaver eller vælg, hvilken kategori, du vil se vores løsninger indenfor.

Loadmaster

Vi har lavet en vejeapp med indbygget Bluethooth-sender til LoadMaster.

LoadMaster henvendte sig til itpilot med ønsket om en app, der kunne kommunikere med et vejemodul med indbygget Bluetooth-sender.

Firmaet havde behov for at opfange data fra vejemodulet og få vist den aktuelle vægt i realtime. På den måde kunne Loadmaster tilbyde deres chauffører en moderne teknisk løsning, som de kunne tilgå direkte fra en mobil platform. Appen har den fordel, at den kan tages i brug på eksisterende mobiltelefoner uden udgifter til ekstra enheder/udstyr, som fylder i førerhuset.

Itpilot har udviklet app-løsningen, LoadMaX, til Android og iOS for at imødekomme kundes krav.

Appen indeholder mulighed for at gemme en måling til historik eller printe direkte. Af øvrige funktioner kan nævnes: søgefunktion, mulighed for manuel kalibrering og for at sende denne direkte via mail eller SMS, multisprog (dansk, svensk, norsk, engelsk, tysk, fransk og hollandsk) og vejehistorik.

Branche:
Autobranchen

Område:
Softwareløsning, digitalisering