Platforme til alle kunder

Vi er specialister i software og webløsninger og har gennem årene løst mange spændende opgaver for virksomheder i alle størrelser. Nedenfor ses et udvalg af vores cases - klik ind og læs mere om de enkelte opgaver eller vælg, hvilken kategori, du vil se vores løsninger indenfor.

Artpilot

itpilot har udviklet ARTPILOT. Et moderne softwaresystem, der organiserer og håndterer kunstværker online.

ARTPILOT er udviklet i samarbejde med fagfolk. Ved at imødekomme deres ønsker, har vi skabt det bedste resultat for slutbrugeren. Gennem en årrække har vi samarbejdet med gallerier og kunstportaler, hvilket har givet os ekspertisen til at udvikle ARTPILOT – et kunsthåndteringssystem, der simplificerer datahåndtering.

Brugerfladen er intuitiv og brugervenlig. Vi har udviklet ARTPILOT for at forenkle den administrative del af kunstverdenen. 

ARTPILOT fungerer bl.a. som en visuel oversigt over galleriers kunstbeholdning. Kunstværkerne kan sorteres differentieret, afhængigt af formålet. Det er gjort enkelt at navigere, filtrere og søge. Systemet kan kobles op på fakturering – således at man inden for få klik, kan sende professionelle fakturaer samt spore betalinger. Kundernes købsmønstre registreres – et effektivt værktøj, hvis der efterfølgende skal laves målrettet markedsføring.