Platforme til alle kunder

Vi er specialister i software og webløsninger og har gennem årene løst mange spændende opgaver for virksomheder i alle størrelser. Nedenfor ses et udvalg af vores cases - klik ind og læs mere om de enkelte opgaver eller vælg, hvilken kategori, du vil se vores løsninger indenfor.

QARS

Da vores kunde skiftede navn og brandidentitet og blev til QARS, krævede det ny hjemmeside, reklameartikler og merchandise.

Reklamebureauet Won Won har skabt den nye designlinje og itpilot har implementeret de mange nye tiltag, så designlinjen er blevet en realitet.

Ny hjemmeside

QARS, der er en landsdækkende virksomhed og Danmarks største gruppe af uafhængige maler og body shops, fik i forbindelse med brandskiftet en ny hjemmeside. Siden giver kunder mulighed for online booking på det nærmeste QARS’ værksted, og indeholder en separat præsentationsside for alle kædens 42 værksteder.

Der er implementeret et intranet, hvor værkstederne kan logge ind og tilgå deres ordrer.

Reklameartikler

QARS har gjort en god indsats for at stadfæste den nye brandidentitet ved hjælp af forskellige reklameartikler. Ud fra den nye designmanuel har itpilot været behjælpelige med at udarbejde:

salgsbrochure, klistermærker, postkort, blokke, brevpapir, flag, diplomer, statuetter, ringbind, visitkort, muleposer, messevægge, annoncer, manualer, salgsark mm.

Branche:
Autobranchen

Område:
Hjemmeside og markedsføring