Platforme til alle kunder

Vi er specialister i software og webløsninger og har gennem årene løst mange spændende opgaver for virksomheder i alle størrelser. Nedenfor ses et udvalg af vores cases - klik ind og læs mere om de enkelte opgaver eller vælg, hvilken kategori, du vil se vores løsninger indenfor.

APROMAS

itpilot har udviklet et unikt planlægning- og procesværktøj til APROMAS ApS, som understøtter ordrehåndtering hos skadecentre og autolakerer - fra den indledende kundekontakt til slutfakturering.

Med input fra branchefolk og systemets 1000+ daglige brugere har vi realiseret kundens visioner om et intuitivt proceshåndteringssystem, der er skræddersyet til at håndtere autobranchens ordreprocesesser og kundens høje krav til kvalitetssikring.

Vi har skabt et softwaresystem, der kan tilgås via enhver platform – mobil, tablet eller pc.

Det er udviklet med henblik på at optimere og effektivisere produktiviteten på autoværksteder. Med systemet foretages måling og registrering af arbejdsprocesser for at man kan optimere produktiviteten og få bedre udnyttelse af værkstedets kapacitet. Man har det fulde produktionsoverblik og har styr på værkstedets ressourcer. 

Vi har bygget APROMAS op, så det kan integreres med økonomisystemer og modtage ordre direkte forsikringsselskabernes fælles IT-system. Det unikke styresystem er en hjælpende hånd til de værksteder, der ønsker at reducere tiden bag skrivebordet indebærende manuelt papirarbejde og i stedet få mere effektiv tid i værkstedet.

Branche:
Autobranchen

Område:
Softwareløsning, digitalisering