Platforme til alle kunder

Vi er specialister i software og webløsninger og har gennem årene løst mange spændende opgaver for virksomheder i alle størrelser. Nedenfor ses et udvalg af vores cases - klik ind og læs mere om de enkelte opgaver eller vælg, hvilken kategori, du vil se vores løsninger indenfor.

VFF

itpilot støtter lokalsporten og vi er stolte af at sponsorere byens fodboldhold.

Udenfor grønsværen yder vi også support i form af IT- og driftssupport. Klubbens hjemmeside med tilhørende webshop har vi bygget op i Joomla CMS. Desuden har vi udviklet specialprogrammering til klubben.

itpilot leverer infrastruktur, hvorved Viborg F.F. har kunnet outsource tunge opgaver – netværk, filserver og e-mail. Ved at have disse løsninger uden for huset sparer det foreningen for dyre og tidskrævende opgaver i forbindelse med drift, vedligeholdelse og backup. Det er en stor fordel, da det giver bedre mulighed for at fokusere på hovedopgaven – at drive en professionel fodboldklub.

App

Itpilot har også udviklet den officielle app for Viborg FF, så du kan få seneste nyt fra klubben direkte ned på din mobiltelefon.

Kom helt tæt på Viborg FF med seneste nyheder, kampreferater og kalender med kommende kampe.  Den aktuelle spillertrup kan tilgås i appen ligesom stillingen i superligaen opdateres automatisk. Billetter til ude og hjemmekampe kan købes direkte i appen.

Appen hedder "Viborg FF" og kan downloades gratis i App Store og Google Play.

Branche:
Professionel fodbold

Område:
App, infrastruktur