Nyheder

Populær frisør får ny hjemmeside

Okt. 2020

Klippestudiets hjemmeside har fået en make over. Sidens visuelle identitet afspejler nu i højere grad Klippestudiets personlighed. I det nye stilede look er der lagt vægt på flow for brugerne, så det er let at navigere på siden og finde informationer.

Læs mere

Kom i gang med at bruge jeres data

Okt. 2020

Hvis I er en moderne virksomhed, anvender I sikkert en række digitale løsninger, som gør det muligt at trække data ud. Data der kan optimere jeres interne processer og skabe grobund for nytænkning. Men kun hver anden danske virksomhed udnytter egne data indsamlet fra sensorer, produktionen eller salg. Det viser en rapport fra Teknologisk Institut.

Hvis I har svært ved at få øje på det potentiale, der ligger i jeres egne data, så læs med her. Måske kan artiklen hjælpe jer i gang med at udnytte de fordele, som avanceret brug af data rummer.

Læs mere

Den digitale forbrugers købsrejse

Sep. 2020

Hvis man er født efter 1990 og internettets indtog, kan man betegnes som digitalt indfødt. Ifølge Dansk Erhvervs beregninger er det i 2020 gældende for 36% af den danske befolkning. Når man vokser op i en digital tidsalder, indrettes ens liv og forbrugsvaner derefter. 93% af de digitalt indfødte handler således online og dermed udgør de en yderst interessant målgruppe at dykke ned i for e-købmænd. Det kan godt betale sig at indrette sin webshop efter de digitalt indfødte.   

Læs mere

En Webshob er fremtidssikret

Sep. 2020

Mens de fysiske butikker og dele af industrien har været økonomisk påvirkede af coronakrisen, har en lang række webshops oplevet stigning i salget. For de butikker, der har suppleret deres fysiske butik med en webshop, har webshoppen fungeret som et sikkerhedsnet. Danskernes forbrug på nettet er således steget i første halvdel af 2020, og med nedlukningen af landet har forbrugerne skruet op for deres online køb.

Den store fordel ved en webshop er blevet tydelig gennem det sidste halve år. Hvis dine kunder ikke kan komme til din butik, må din butik komme til kunderne.

Læs mere

hjemmearbejdspladser

Mar. 2020

itpiloterne arbejder hjemmefra

Covid-19 er løs i Danmark og hos ipilot tager vi det selvfølgelig seriøst og følger myndighedernes råd. Fra dagsdato og de kommende 14 dage arbejder langt de fleste af itpiloterne hjemmefra.

Hjemmearbejde er selvfølglig en omvæltning, men på ingen måde et problem for os. Vi behøver ikke at være på kontoret for at løse vores opgaver - så længe vi har en internetforbindelse og en computer, så går det fint for os. 

Læs mere

Erhvervspraktikant

Nov. 2019

I dag har vores søde praktikant, Amalie, haft sidste dag hos itpilot. Amalie har fulgt vores grafiske afdeling, hvor hun har siddet med grafisk arbejde og marketingsmateriale.

Læs mere

Besøg af Razak Pimpong

Maj. 2019

Så fik itpilot besøg af Razak Pimpong, en stor personlighed og et stort menneske - og 'selvfølgelig' overlader man da chefstolen til ham, når der er fint besøg 😃 

Læs mere

ny onepage

Feb. 2019

itpilot har i samarbejde med Bach-gruppen designet en onepage hjemmeside, der kan præsentere det eftertragtede boligområde sØnæshave for interesserede købere.

Læs mere

Ny hjemmeside

Jan. 2019

Nordkomfort designer skandinaviske kvalitetsmøbler i uendelige kombinationer. Design og detaljer er helt op til den enkelte kunde.

Læs mere

Ny hjemmeside

Okt. 2018

Top-Line A/S og søsterselskabet Troels Denmark A/S (tidl. Troels Møbler) har fået nye hjemmesider. itpilot har i tæt samarbejde med møbelproducentens grafiske designer udviklet to specialdesignede hjemmesider.

Læs mere

Ny onepage

Apr. 2018

Miljøkabiner ApS har fået en simpel One Page løsning til deres nye hjemmeside – designet og sat op af itpilot. Foruden hjemmesiden har itpiloterne stået for design af firmaets nye logo samt en profilbrochure.

 

Læs mere

Ny hjemmeside

Juni. 2017

Vi har tidligere lavet hjemmeside til både Hald Ege Friskole og Hald Ege Højskole. Derfor blev vi meget glade, da vi fik buddet om at lave en ny hjemmeside til Hald Ege Efterskole.

Læs mere

Ny onepage

Apr. 2017

Den Hvide Fabrik åbner muligheder for nye kontorfællesskaber med rum til udvikling og rammer for ildsjæle. I samarbejde med Zacho & co har itpilot udviklet en One-page, der præsenterer konceptet bag ’Fabrikken’. Henrik Zacho har stået for design mens itpiloterne har taget sig af det tekniske.

Læs mere