Software målrettet din virksomhed

Software der præsterer

Hos itpilot udvikler vi software med fokus på brugervenlighed, stabilitet og performance. Vi er fremtidsorienterede og indtænker mulighed for videreudvikling af softwareløsninger, hvis jeres behov skulle ændre sig eller hvis løsningen skal udvides med flere moduler, sprog eller lign.  Med en softwareløsning fra itpilot får du software der præsterer.

Vi tilbyder at holde jeres softwareplatform opdateret og vedligeholde løsningen, så den er stabil, up to date og sikker. Fremadrettet kan itpilot overvåge driften og undersøge eventuelle fejlrapporter og følge op på disse. Et professionelt setup er vigtigt for at softwaren i sin daglige brug fungerer optimalt.

Digitaliseringsprojekter hos itpilot

Vi lever i en digital tidsalder. Som forbrugere er vi så småt forvente med, at vi kan klare de fleste nødvendige hverdagshandlinger via digitale platforme. Vi kan streame tv, tage uddannelser, betale for varer og ydelser, skifte adresse og handle dagligvarer. MobilePay, borger.dk, e-boks, og nemlig.com er alle eksempler på, at digitaliseringen er en realitet. Og den har tilmed forandret brancherne markant.

Læs mere

Intranet

Et nyt intranet kan være det omdrejningspunkt, der får nye tiltag i virksomheden til at stadfæste sig.  

Jeres intranet er en yderst vigtig softwareløsning, der sikrer at interne informationer mellem ledelse og medarbejdere deles professionelt. Nemt tilgængelig information og videredeling i et sikret system er af høj værdi og er med til at skabe vækst og kontrol af jeres interne processer.

itpilot kan være med til at sikre en velfungerende intern kommunikation i et sikkert samarbejdsrum, hvor I nemt deler information og arbejder effektivt.

Vores itpiloter kan udvikle det intranet, der passer til jeres kommunikationsstrategi. Enten som en cloud-løsning eller i jeres egen infrastruktur. Vi baserer jeres intranet på … SQL-server  

Læs mere