Udvikling af IT-systemer

Har du en idé til, hvordan I kan optimere jeres virksomhedsprocesser? itpilot har overblikket, erfaringen og kompetencerne til at udvikle et nyt IT-system, der kan forbedre jeres daglige arbejdsgang. Hvis jeres nuværende standardløsningerne ikke rummer de muligheder, I som moderne virksomhed har brug for, så kontakt itpilot. Sammen kan vi skabe et velfungerende IT-system, der står mål med jeres behov.

Specialudviklet IT-system

Når vi laver specialudviklede IT-systemer hos itpilot, udvikler vi webapplikationer og websystemer, der taler sammen. Vi opbevarer dataen sikkert og I kan tilgå applikationerne fra alle browsere og medier.  

I har behovet – og vi har løsningen. Det kræver et godt samarbejde at nå i mål med en løsning, der står mål med jeres forventninger. Derfor prioriterer vi at være i tæt dialog med vores kunder hele vejen gennem processen.  


Brugervenligt og sikkert

For at jeres nye IT-system bliver succesfuldt, skal brugerne kunne betjene det og navigere i det med lethed. Vi bestræber os på at opbygge en simple brugerflade som medarbejderne hurtigt kan læres op i.

En af fordelene ved et specialudviklet IT-system er, at I slipper for en masse overflødige funktioner, der reelt ikke tages i brug i daglige arbejde. Vi skaber et system, der dækker nøjagtigt de behov i har, hverken mere eller mindre.


Skal IT-systemet spille sammen med andre systemer?

Når jeres medarbejdere er på farten, kan de have gavn af at kunne tilgå IT-systemet via en App. Itpilot kan udfærdige en App version ved at udvikle en API. Det er et fornuftigt tilvalg at udvikle et såkaldt API, der muliggør, at diverse systemer kan arbejde sammen.

Mange firmaer gør i forvejen brug af smarte faktureringssystemer såsom e-conomic. I stedet for at bruge tid og penge på at udvikle et tilsvarende faktureringssystem, kobler vi systemerne sammen. En bedre og billigere løsning for vores kunder.