Vi lander dine webløsninger professionelt

Har du brug for et full service webbureau med mange års erfaring indenfor udvikling af hjemmesider, webshops og intranet? itpilot er et kundeorienteret bureau, bygget på knowhow og passion. Vi ved, at vores kunders webløsninger er deres ansigt udadtil, og vi har fokus på deres individuelle behov. I tæt samarbejde med vores kunder finder vi den strategi, der sikrer de bedste resultater. Vælg itpiloterne, hvis dine webløsninger skal landes sikkert og professionelt.

Hjemmesider

Din hjemmeside er ofte det første sted, nye kunder stifter bekendtskab med din virksomhed. Besøgende på hjemmesiden ønsker at se, om din virksomhed fremstår professionel og nytænkende. Hos itpilot er specialister i at udvikle brugervenlige hjemmesider, der repræsenterer din forretning 24 timer i døgnet. Vi bygger naturligvis en hjemmeside, der designmæssigt matcher din virksomhed og som tilpasser sig den enhed dine kunder besøger siden fra. Med et responsivt design sikrer vi, at siden fungerer optimalt på mobil, tablet og pc.

Hvad enten du ønsker et komplet professionelt projektforløb, eller blot har behov for en helt enkel hjemmeside, er itpilot klar til sammen med dig at bygge den hjemmeside løsning, der passer til dit behov.

Læs mere

Webshop

Design, funktionalitet og brugervenlighed er blot nogle af de parametre, kunderne vurderer din webshop udfra. Det kræver viden og ekspertise at indfri dine kunders forventninger til en god brugeroplevelse. Hos itpilot får du hele pakken, ikke kun webdesign og programmering, men også alt den support, sparring og uddannelse der skal til for at blive en succesfuld e-købmand, også efter vi har lanceret din nye webshop.

Når vi bygger webshops, anvender vi det meget stærke shop system, Magento. Magento er verdens hurtigst voksende, professionelle open-source e-handels-platform. Udover et omfattende antal funktionaliteter giver Magento eCommerce din online forretning en hidtil uset fleksibilitet og fuld kontrol over design, indhold og funktionalitet.

Læs mere

Apps

Både på verdensplan og i Danmark er antallet af apps og downloads stødt stigende, hvilket hænger naturligt sammen med den enorme efterspørgsel. Mange drømmer om at opfinde den næste store app, der kan forenkle en process, gøre hverdagen sjovere, nemmere eller mere effektiv, men få har den viden det kræver at gøre drømmen til virkelighed. Hos itpilot kan vi hjælpe dig med at udvikle det software, der er nødvendigt for at få din app op at køre.

Læs mere