Skal vi gøre din idé til virkelighed

Både på verdensplan og i Danmark er antallet af apps og downloads stødt stigende, hvilket hænger naturligt sammen med den enorme efterspørgsel. Mange drømmer om at opfinde den næste store app, der kan forenkle en process, gøre hverdagen sjovere, nemmere eller mere effektiv, men få har den viden det kræver at gøre drømmen til virkelighed. Hos itpilot kan vi hjælpe dig med at udvikle det software, der er nødvendigt for at få din app op at køre.

itpilot har stor erfaring i at opbygge apps. Vi kender betydningen af brugervenlighed og ved, hvad der fungerer i en app for at give brugeren den bedste oplevelse.

Din app kan integreres til din hjemmeside, webshop og mange andre systemer. itpiloterne er med på beatet og følger udviklingen på det mobile marked tæt. Vi har fuld fokus på at producere apps med de nyeste teknologier og de bedste brugeroplevelser. Fra idé og konceptudvikling til udgivelse i de mobile app stores, er itpilot med på sidelinjen. Men vi slipper ikke der - opfølgende evaluering og analyse er ligeså vigtigt for at sikre, at din app får de bedst mulige vilkår for at blive en succes.

 

Udviklingen af en app sker trinvis, så der hele tiden er en rød tråd i forløbet. Et udviklingsforløb hos itpilot ser således ud:

Konceptfasen
Her handler det i høj grad om at definere formålet med appen. Hvad skal den kunne? Hvilke features og funktioner er vigtige at få med? itpilot har her stor erfaring fra andre projekter og kommer med konstruktiv feedback og rådgivning.

Designfasen
Her er der fokus på at gøre appen så brugervenlig som mulig. Navigationen skal være klar og tydelig - og appen skal have et attraktivt layout.

Udviklingsfasen
Her går vi maskinrummet og begynder den egentlige kodning på de valgte platforme (iOS/Android). Appen optimeres i performance, og vi koder ud over den mobile del af appen også en backend, hvis der er brug for administrativ adgang.


Testfasen
Der er mange forskellige enheder - med forskellige skærmopløsninger og OS-versioner. Derfor er det essentielt, at din app testes så bredt som muligt.

Lanceringsfasen
Her udgives appen i App Store og Google Play. Der kan være en del administrative opgaver forbundet hermed, og det er vigtigt, at du har ekspertise i ryggen for at få appen ud til dit publikum.

Opfølgningsfasen
Verden står ikke stille efter udgivelse af en app. Det er vigtigt at følge op og se, hvordan brugerne anvender den. Og ikke mindst, om de anvender den.


Enkelt eller specialdesignet

Itpilot udvikler både enkle appløsninger og komplekse specialbyggede løsninger, der kan integrere appen med dine eksisterende CMS- og ERP-systemer og have et backendsystem, der er tilpasset dine behov for at opdatere og administrere appen. Husk på at man altid kan starte med en mere simpel app og så udvide funktionaliteten senere. itpilot er med hele vejen og sikrer, at appen udgives i AppStore og på Google Play.

Hvis du har en lys idé til en app, som du gerne vil omsætte til virkelighed, kan vi hjælpe dig med sparring i den indledende fase samt udvikling og senere udgivelse. Ring til os på telefon 87 25 07 87, og få en snak om dine tanker og ønsker til en kommende smartphone-app

Cases


App

Nordic Waterproofing A/S

I samarbejde med Nordic Waterproofing A/S har vi udviklet ’Taghåndbogen’.

App

VFF

itpilot støtter lokalsporten og vi er stolte af at sponsorere byens fodboldhold.

App

Grønlandsbanken

itpliot har leveret en HTML5 app-løsning udviklet til Android og iOS smartphones til Grønlandsbanken