Få en moderne webshop der sælger

Design, funktionalitet og brugervenlighed er blot nogle af de parametre, kunderne vurderer din webshop udfra. Det kræver viden og ekspertise at indfri dine kunders forventninger til en god brugeroplevelse. Hos itpilot får du hele pakken, ikke kun webdesign og programmering, men også alt den support, sparring og uddannelse der skal til for at blive en succesfuld e-købmand, også efter vi har lanceret din nye webshop.

Når vi bygger webshops, anvender vi det meget stærke shop system, Magento. Magento er verdens hurtigst voksende, professionelle open-source e-handels-platform. Udover et omfattende antal funktionaliteter giver Magento eCommerce din online forretning en hidtil uset fleksibilitet og fuld kontrol over design, indhold og funktionalitet.

Hvis du er ambitiøs omkring din webshop kan itpilot hjælpe med at udvikle og designe en professionel webshopløsning. Vi har fokus på brugervenlighed, funktionalitet, call-to-action og høj konverteringsgrad.

Et professionelt webshop-forløb starter altid med, at vi holder et møde, hvor vi definerer projektet – her påbegyndes din kommende webstrategi. Der er meget, der skal være styr på, når man laver en webshop. Alt fra brugervenlighed og din visuelle identitet til søgemaskineoptimering, økonomistyring og markedsføring. Du får derfor meget ud af at have itpilot som en professionel samarbejdspartner.

Du administrerer nemt din shop, og vi lærer dig, hvordan du præsenterer dine produkter bedst. Bliv i stand til selv at foretage søgemaskineoptimering og få en introduktion til Google Analytics. Er det din første webshop anbefaler vi vores webshop startpakke baseret på en af vores gennemtestede Magento webshop skabeloner.

Magento

Magento er verdens hurtigst voksende, professionelle open-source e-handels-platform. Udover et omfattende antal funktionaliteter giver Magento eCommerce din online forretning en hidtil uset fleksibilitet og fuld kontrol over design, indhold og funktionalitet i din webshop. Magento eCommerce er designet til virksomheder, som er klar til at maksimere deres fulde potentiale indenfor e-handel.

Hos itpilot er vi eksperter i Magento, vi kan sammen bygge lige den webshop, som passer til din virksomhed og dine behov. Kontakt os derfor gerne for en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig med en professionel e-handels løsning.


Responsivt layout

84% tilgår hjemmesider fra deres mobil og derfor er det vigtigt, at din webshops design tilpasser sig den enhed, dine kunder besøger sitet fra. Du risikerer at miste kunder og omsætning, hvis ikke din side vises optimalt overalt.

Google belønner responsive sider med en bedre placering i søgeresultaterne. Det kan give et forspring i kampen om de øverste placeringer på Google, hvis man har en responsiv løsning.

itpilot laver en enkel og intelligent løsning, som let tilgås fra mobile enheder, og hvor indholdet kun skal vedligeholdes og opdateres et sted!


Kvalitetsoplevelse

Det er vigtigt, at besøgende i din webshop får en kvalitetsoplevelse, i form af velpræsenterede produkter og en god og let anvendelig brugerflade. Dette skaber flere konverteringer til betalende kunder og større mulighed for gensalg.

Itpilot gør det let for dine kunder at handle online i din butik, og vi sørger for, at de sidder tilbage emd en god brugeroplevelse. Tilfredse kunder kommer igen.

Vi tester samtidig de mest relevante søgeord for henvendelser, direkte på din virksomheds hjemmeside. Vi går i dybden med webshoppens signaler og skaber mere relevant trafik og dermed bedre konvertering. 

Cases


Webshop

ATG group

Hjemmeside, webshop og grafisk profil til ATG Group. ATG Group er klar med en ny hjemmeside og webshop.

Webshop

The Fab Labs

Nu kan hundeejere nemt bestille kvalitetsprodukter til deres kæledyr. Den danskejede virksomhed, The Fab Labs, der sælger udstyr og legetøj til private hundeejere, har fået en webshop.

Webshop

Sct. Mathias Ure-Guld

I 30 år har Sct. Mathias URE-GULD solgt ure og smykker fra alle de førende brands. 

Webshop

Salmologic

Salmologics engelsksprogede webshop blev opdateret til et nyt styresystem.