Privatlivspolitik


Hos itpilot passer vi godt på de oplysninger, du deler med os.
I vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi håndterer din
persondata, hvorfor vi opsamler den, og hvilke rettigheder du har.


Kontakt os

Denne website udbydes af:

itpilot ApS
Livøvej 21
8800 Viborg
CVR: 30568656

Tlf.: + 45 87 25 07 87

E-mail: Kontakt os

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.itpilot.dk

Din aktuelle tilstand: Tillad alle. 

Dit samtykke-ID: H1DR7CHu4dAIdkjTXPaGlvMoWdnaPnJ/ftZoIxK/qpuaX9Ak9Dd8eQ==Dato for samtykke: onsdag den 24. november 2021 13.21.34 CET

Ændring af dit samtykke  |  Træk dit samtykke tilbage

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 12/11/21 af Cookiebot:

Nødvendig (2)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
CookieConsentCookiebotGemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.1 årHTTP Cookie
SESS#www.itpilot.dkBevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.3 mdr.HTTP Cookie

Præferencer (1)

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

NavnUdbyderFormålUdløbType
frontend_langwww.itpilot.dkNødvendig for faciliteringen af eventuelle sprogvalg foretaget af den besøgende.SessionHTTP Cookie

Statistik (3)

Statistiske cookies giver hjemmesideejere indsigt i brugernes interaktion med hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

NavnUdbyderFormålUdløbType
_gaGoogleRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.2 årHTTP Cookie
_gatGoogleAnvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren1 dagHTTP Cookie
_gidGoogleRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.1 dagHTTP Cookie

Marketing (1)

Marketing cookies bruges til at spore brugere på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.

NavnUdbyderFormålUdløbType
ads/ga-audiencesGoogleAnvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder.SessionPixel Tracker

Uklassificeret (4)

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
bus.https_www.itpilot.dk.focuswww.itpilot.dkAfventerPersistentHTML Local Storage
im_livechat_historywww.itpilot.dkAfventer1 dagHTTP Cookie
tzwww.itpilot.dkAfventerSessionHTTP Cookie
visitor_uuidwww.itpilot.dkAfventer1 årHTTP Cookie



Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger på computere og servere med begrænset adgang, som er placeret i sikre og kontrollerede faciliteter.

Vores sikkerhedsforanstaltninger gennemgås løbende for at sikre, at dine oplysninger gemmes forsvarligt.

Vi kan dog ikke garantere fuld sikkerhed i forhold til data på internettet, og det er derfor vigtigt, at du selv er opmærksom på at beskytte dine personlige oplysninger – fx mod virus- eller hackerangreb. Afgivelse af personlige oplysninger sker altid på eget ansvar.

Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug/sidste anvendelse.

3.1 Hvilke oplysninger gemmer vi?

For at du kan få et overblik har vi lavet en generel opsummering af, hvilke kategorier af oplysninger som vi indsamler:

  • Stamoplysninger om dig som kunde. Det kan fx være dit navn, din e-mailadresse, telefonnummer og anden stamdata. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere vores services og ydelser til dig.

  • Oplysninger indsamlet ved brug af vores webside – fx information om internetenhed (telefon, computer), browser-version, IP-adresse, cookies, geografisk lokation, operativsystem. Disse bruges til give os indsigt i brugernes anvendelse af vores webside eller andre tjenester.

  • Oplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve eller deltagelse i konkurrencer på Facebook ol. – fx navn og e-mailadresse. Disse oplysninger bruges i markedsføringsøjemed, hvis du har givet tilsagn hertil.

itpilot respekterer dit privatliv. Derfor indsamler vi ikke følsomme oplysninger om f.eks. racemæssig eller etnisk baggrund, politisk, religiøs, seksuel, eller filosofisk overbevisning.

3.2 Videregivelse

Personoplysninger videregives ikke til tredjepart, medmindre du selv giver aktivt tilsagn. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse/konkurrence eller på anden vis.

4. Dine rettigheder som registreret

Du har en række rettigheder i henhold til Persondataloven i forhold til de oplysninger, vi opsamler om dig.

4.1 Ret til indblik

Du har ret til at vide, hvilke personoplysninger vi har indsamlet om dig. Derfor kan du altid henvende dig til os for at få dette oplyst.

4.2 Ret til berigtigelse eller sletning

Du har ret til at få urigtige eller vildledende oplysninger om dig korrigeret eller slettet.

4.3. Ret til indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse imod, at vi opsamler og behandler oplysninger om dig. Du kan samtidig altid tilbagekalde dit samtykke til, at vi opbevarer oplysninger om dig.

4.4 Ret til klage

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4.5 Kontakt os vedr. persondata

Hvis du ønsker indsigt eller adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos itpilot ApS, bedes du kontakte os eller tlf. +45 87 25 07 87.

4.6. Ændringer i privatlivspolitik

Ændringer i lovgivning og den tekniske udvikling betyder, at vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende politik.

Du kan altid se datoen for sidste ændring i bunden af dokumentet. Ved væsentlige ændringer giver vi dig direkte besked eller ved oplag på vores hjemmeside.

4.7 Læs mere om Persondata

Hvis du vil vide mere om reglerne for lovlig behandling af personoplysninger, kan du få mere udførlig information i Persondataloven og på Datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk.

Dette dokument er senest opdateret 28. september 2021.