Hvorfor det er en god idé at have en WordPress-serviceaftale


Beskyt jeres WordPress-hjemmeside mod trusler og hold den opdateret, så I kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – jeres kerneforretning.

Hvorfor det er en god idé at have en WordPress-serviceaftale

Cyberangreb og sikkerhedsbrud er en stigende trussel mod hjemmesider verden over. En undersøgelse fra Forbes viser, at 30.000 hjemmesider dagligt hackes. Rigtig mange af de hjemmesider, der udsættes for hackerangreb, er lavet i WordPress. Faktisk udsættes 90.000 WordPress-hjemmesider for hackerangreb hvert minut. Heldigvis har hackerne ikke succes med at hacke alle WordPress-websites, og med de rette sikkerhedsforanstaltninger kan I aktivt beskytte jeres WordPress-hjemmeside mod potentielle trusler.

Grunden til at WordPress udsættes for så mange angreb skyldes ikke at WordPress er mere sårbar end andre CMS'er. Det skyldes i stedet CMS’ets popularitet; over 43% af verdens hjemmesider er bygget på WordPress, og derfor er det et attraktivt mål for cyberkriminelle.

Hvad er jeres sikkerhedsstrategi for jeres WordPress-hjemmeside?

Er jeres hjemmeside lavet i WordPress, bør I også have en sikkerhedsstrategi for jeres hjemmeside. Uanset jeres virksomhedsstørrelse kan I risikere sikkerhedsbrud på jeres WordPress-hjemmeside, hvis I ikke har styr på jeres hjemmesides sikkerhed.

Her kan en WordPress serviceaftale være en essentiel del jeres hjemmesides sikkerhedsstrategi. Gennem serviceaftalen kan I sikre, at jeres hjemmeside forbliver sikker, opdateret og i optimal driftstilstand, hvilket er afgørende i en tid, hvor cybertrusler bliver stadig mere sofistikerede.

Hvad får I ud af en WordPress serviceaftale?

Med en WordPress-serviceaftale kan I undgå mange af de mest almindelige sikkerhedsrisici, som truer hjemmesider i dag. Aftalen inkluderer regelmæssige opdateringer af både WordPress-kernen og de plugins, som I anvender på jeres hjemmeside.

Derudover kan serviceaftalen omfatte overvågning af hjemmesidens ydeevne og sikkerhedsscanninger, der identificerer potentielle trusler, før de bliver til reelle problemer. Det betyder, at I kan fokusere på jeres kerneforretning, velvidende at jeres hjemmeside er i sikre hænder.

Endeligt sikrer serviceaftalen ikke kun, at jeres hjemmeside er beskyttet mod trusler, men også at den fungerer optimalt og hurtigt.

Beskytter WordPress hjemmesiden mod trusler

Som skrevet tidligere, er WordPress særligt udsat for en række sikkerhedstrusler, såsom hacking, malware og brute force-angreb. Disse sikkerhedstrusler kan dog ofte afværges gennem bl.a. regelmæssige sikkerhedsopdateringer og sikkerhedsscanninger. Det inkluderer opdatering af WordPress-kernen, plugins og temaer, som ofte er mål for cyberkriminelle.

Mange sikkerhedsbrud skyldes forældede versioner af WordPress eller plugins, der har kendte sårbarheder. Faktisk stammer 52% af sårbarhederne i hackede WordPress-websites fra forældede plugins. Derudover viste en undersøgelse, at næsten 61% af de angrebne WordPress-websites var forældede.

Ved at have en serviceaftale på plads, kan du altså sikre, at din hjemmeside altid er beskyttet mod de nyeste trusler, og at eventuelle sikkerhedshuller lukkes hurtigt. Dette minimerer risikoen for, at din hjemmeside bliver kompromitteret, og hjælper med at beskytte både dine og dine kunders data.

Holder WordPress hjemmesiden opdateret med de nyeste funktioner

Ud over at opdateringer til WordPress-kernen samt plugins er med til at lukke potentielle sikkerhedshuller, giver de også nye funktioner og forbedringer, som kan forbedre både ydeevnen og funktionaliteten af jeres hjemmeside.

Det betyder, at jeres hjemmeside får adgang til de nyeste teknologier og funktioner, som kan hjælpe jer med at forblive konkurrencedygtige på et marked, der ændrer sig hurtigt. Derudover hjælper opdateringerne også med at forhindre kompatibilitetsproblemer.

Sikrer regelmæssige backups

Selvom en hjemmeside holdes opdateret og sikker, kan der stadig opstå tekniske fejl, hackerangreb eller utilsigtede hændelser, der kan medføre tab af data. Der er en vigtig del af WordPress-serviceaftalen derfor regelmæssige backups. Dermed vil jeres hjemmeside automatisk blive sikkerhedskopieret på daglig basis, hvilket betyder, at det altid er muligt at gendanne en tidligere version, hvis noget skulle gå galt.

Regelmæssige backups kan dermed give jer ro i sindet, da I ved, at selv i tilfælde af en katastrofe, vil jeres hjemmeside hurtigt kunne genoprettes. Dermed kan I undgå længerevarende nedetid og tab af data.

Er en WordPress serviceaftale noget for jer?

Mange af de ting, der er omfattet af en WordPress serviceaftale, kan I godt selv håndtere. Men vi ved også, at det langt fra er en prioritet for alle. For nogen er det et spørgsmål om tid og ressourcer, for andre er det et spørgsmål om manglende kompetencer – og hvad nu hvis noget går galt under en opdatering?

En WordPress serviceaftale er en investering i jeres hjemmesides fremtid. Det er ikke kun en måde at beskytte din hjemmeside på, men også en måde at sikre, at den forbliver hurtig, sikker og opdateret med de nyeste funktioner. Ved at have en professionel samarbejdspartner som itpilot til at tage sig af vedligeholdelsen, kan I fokusere på jeres kerneforretning, mens vi sørger for, at hjemmesiden fungerer optimalt.

Lyder en WordPress serviceaftale som noget for jer, så kontakt os. Vi står klar til at hjælpe jer med at beskytte og optimere jeres hjemmeside. Ring til os eller klik på knappen og udfyld formularen, hvis vi skal kontakte jer.

Vores WordPress serviceaftale er en del af vores Sikkerheds-og opdateringsabonnement, som I kan læse meget mere om her.

Arkivér