Vi har igen fornyet vores ISAE 3402 Type 2-erklæring


Vi har igen fornyet vores ISAE 3402 Type 2-erklæring

Hos itpilot er vi stolte over, at vi endnu en gang har fornyet vores ISAE 3402 Type 2-erklæring. Fornyelsen er en vigtig milepæl for os, da det er et bevis på vores konstante arbejde for at opretholde de højeste standarder inden for sikkerhed og kvalitetskontrol. Fornyelsen af vores ISAE 3402 Type 2-erklæring viser vores vedholdenhed i at levere sikre og effektive løsninger til vores kunder, år efter år.

Hvad er ISAE 3402?

ISAE 3402 Type 2-erklæringen er en internationalt anerkendt standard, der dokumenterer, at vi har effektive interne kontroller, som sikrer, at vi håndterer data på en sikker og ansvarlig måde. Dette er særligt vigtigt i vores branche, hvor vores kunder skal kunne stole på, at deres data og processer bliver håndteret sikkert og i overensstemmelse med lovgivningen.

Læs mere om, hvad en ISAE 3402-erklæring er her

Hvad betyder erklæringen for jer som kunder?

Når I samarbejder med os, kan I være helt sikre på, at jeres data er i trygge hænder. Erklæringen giver vores kunder en ekstra sikkerhed for, at vores løsninger, som inkluderer alt fra systemintegrationer til digitale platforme, er baseret på veldefinerede og pålidelige processer.

For mange af vores kunder, især dem i brancher som finans, sundhed eller offentlige organisationer, er det afgørende at kunne fremvise dokumentation på, at deres samarbejdspartnere overholder gældende sikkerheds- og kvalitetskrav. Det kan de med vores ISAE 3402 Type 2-erklæring.

Fortsat fokus på sikkerhed og effektivitet

Hos itpilot har vi fokus på at skabe løsninger, der både opfylder vores kunders behov, men også sætter sikkerhed og effektivitet i centrum. Det er netop derfor, at vi år efter år fortsætter med at evaluere og forbedre vores interne processer, så vi kan levere løsninger, der lever op til både nationale og internationale standarder.

Fornyelsen af vores ISAE 3402 Type 2-erklæring er derfor også en naturlig forlængelse af vores dedikation til sikkerhed og kvalitet. Med erklæringen kan vi dokumentere, at vi har gennemgået en grundig ekstern revision, der har evalueret vores kontrolprocesser over en længere periode.

Vi arbejder konstant på at forbedre vores processer og sikre, at vi leverer løsninger, der opfylder de højeste krav. ISAE 3402 Type 2-erklæringen er blot en af de mange måder, vi sikrer, at vores arbejde lever op til de krav, der stilles både af os selv og af vores kunder.

Vil I vide mere?

Hvis I har spørgsmål til, hvad vores ISAE 3402 Type 2-erklæring betyder for jeres virksomhed, eller hvordan vi arbejder med at sikre jeres data og processer, er I altid velkomne til at tage fat i os. Vi står klar til at drøfte, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå den nødvendige sikkerhed og kvalitet i jeres projekter. Uanset om det drejer sig om digitalisering, systemintegrationer eller komplekse it-løsninger, er vores team klar til at sikre, at jeres løsninger lever op til de højeste standarder.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om jeres behov.

Arkivér