Vi er erfarne itpiloter

 

Siden itpilot i 2008 blev etableret af de to erfarne it-specialister, Kenneth Damgaard Løwe og Niels Bragh, er virksomheden vokset stødt og har oplevet solid vækst. Fra vores software-udviklingshus med hovedsæde i Viborg leverer vi kvalitetssoftware til en lang række virksomheder i Danmark og udlandet.

Specialister i softwareudvikling

In house har vi 20 dedikerede medarbejdere, der er specialister i udvikling af software, som hjælper vores kunder med digital transformation. Vores kerneydelser er specialdesignede administrative løsninger, mobilapps og IT-konsultation.

I 11 år har vi skræddersyet professionelle softwareløsninger - og vi er her også for vores kunder om 10 år. De mange års brancheerfaring har medvirket til opnåelsen af en AA kreditvurdering. Et kvalitetsstempel der vidner om, at vi er en troværdig samarbejdspartner for kunder og leverandører.

 


Vi leverer kvalitetsløsninger

Vores piloter er fremtidsorienterede og indtænker mulighed for videreudvikling af softwareløsningen. Kun kvalitet er godt nok til vores kunder og det opnår vi ved:

  • kun at ansætte uddannede softwareudviklere med mindst én IT-uddannelse på datamatikerniveau
  • kun at ansætte uddannede projektledere med mindst én IT-uddannelse på kandidatniveau
  • løbende at efteruddanne medarbejdere via kurser og konferencer
  • at have veldefinerede arbejdsgange for udvikling, test og opdateringer mm.
  • at skabe veldefineret kommunikation med kunder omkring test, rettelser mm.
  • at anvende automatiske tests og overvågning af kode på live systemer
  • at generere en agil udviklingsproces med iterativ tilgang og hyppig feedback fra kunder

Som udgangspunktet leverer vi derfor software med gode svar-tider og få fejl, udviklet i .NET/C#, iOS, Android, React/React native og PHP. De fleste onlineløsninger drifter og overvåger vi i vores egne datacentre i Viborg, Tyskland og Finland.