Hvilken platform skal I vælge til jeres B2B-webshop?


Hvilken platform skal I vælge til jeres B2B-webshop?


For mange B2B-virksomheder, der sælger fysiske produkter, kan det være en god beslutning at få udviklet en webshop. Der findes mange forskellige systemer til webshops samt webbureauer, der tilbyder at udvikle jeres nye B2B-webshop i deres favoritsystem. Derfor kan det også være svært at gennemskue, hvilken platform I skal vælge til jeres virksomhed.

Hos itpilot har vi mange års erfaring med udvikling af webshops i forskellige systemer. For os er det vigtigt at hjælpe jer med at finde frem til den løsning, der bedst løser jeres behov og udfordringer. Derfor tilbyder vi heller ikke kun at udvikle webshops i ét bestemt system, men vi kan rådgive og vejlede jer, så vi sammen finder frem til den helt rette løsning for jer.


Definer jeres krav og mål


Fordi der findes så mange forskellige webshop-systemer, er det vigtigt for os at få defineret jeres krav. Derfor vil vi gerne høre mere om, hvad I ønsker at opnå med webshoppen. Har I fx et ønske om at vækste webshoppen, er det vigtigt, at jeres løsning kan skaleres over tid.

Andre mål, I kan have for jeres webshop, kan være at udvide til andre lande, mulighed for at sælge B2C på sigt, integrationer til jeres ERP-system, CRM-system m.v.

På baggrund af alle jeres krav og mål med webshoppen, er det lettere at udvælge den helt rette løsning til jeres virksomhed.


Open source eller hosted løsning?


Hvis I har præferencer til, om jeres B2B-webshop skal være en open source eller hosted løsning, tager vi naturligvis også det med i vores anbefaling. Vores erfaring er, at der ofte er forbundet mange fordele ved at vælge en open source-løsning som eksempelvis Prestashop, WooCommerce eller Magento.

Med en open source-løsning har I ikke en fast månedlig betaling til selve webshop-systemet – I betaler kun for hosting og eventuelle udvidelser og plugins, som I har tilvalgt.

Derudover har vores erfarne udviklere mulighed for at tilpasse jeres løsning og udvikle udvidelser og integrationer med andre systemer, hvis I ønsker det.


Integrationer til andre it-systemer


Hos itpilot er vi specialister i softwareudvikling. Derfor kan vi også udvikle integrationer mellem jeres webshop og jeres øvrige systemer. Denne type integrationer medfører ofte effektivisering af arbejdsprocesser, og samtidig mindskes risikoen for tastefejl.


Sikkerhed og databeskyttelse


I bør selvfølgelig også overveje, hvordan sikkerheden er på jeres webshop, samt hvordan data beskyttes. Når I vælger itpilot som jeres samarbejdspartner, kan I slippe bekymringerne om it-sikkerheden. Vi har en ISAE  3402-erklæring, og det er jeres sikkerhed for, at vi prioriterer it-sikkerhed højt. Læs mere om vores ISAE 3402-erklæring her.


Hvilken webshop-platform skal I så vælge?


Valget af platform til jeres webshop afhænger af jeres krav og ønsker. For os er det vigtigt, at vi sammen finder frem til den løsning, der er det bedste match for jeres virksomhed. For nogle virksomheder er det WooCommerce, for andre er det Prestashop eller Magento.

Du kan læse mere om nogle af de forskellige webshop-løsninger i vores blogindlæg her. Her kan I også finde korte sammenligninger af de mest udbredte løsninger.

Hvis I har spørgsmål eller gerne vil høre mere om jeres muligheder, så kontakt os på tlf. +45 87 25 07 87 eller udfyld kontaktformularen herunder for at blive kontaktet af en af vores itpiloter.

Arkivér